Με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε για μία ακόμη φορά τον βραβευμένο με αστέρι Michelin, chef Τάσο Μαντή. Ο αγαπημένος μας απόφοιτος, παρουσίασε τέσσερα πιάτα υπογραφής του, που αντανακλούν τον προσωπικό γαστρονομικό του χαρακτήρα και τα οποία του χάρισαν σπουδαίες διακρίσεις. Δοκιμάσαμε φινετσάτες, λεπτές γεύσεις σε συνταγές όπως σπανακόρυζο, μαγιάτικο, τόπι, λακέρδα, που με τη βοήθεια σύγχρονων εκτελέσεων και τεχνικών, είναι βέβαιο ότι θα μείνουν ανεξίτηλες στη γευστική μας μνήμη!