Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

French Pastry Fundamentals for Chefs

Ιανουάριος 15, 2019 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Κλασικές γαλλικές τεχνικές παρουσιάστηκαν ως αυτόνομες συνταγές από τον καταξιωμένο pastry chef, Τάσο Ζησόπουλο, σε ένα διήμερο σεμινάριο σύγχρονης ζαχαροπλαστικής. Αναλύθηκαν όλα τα «κρίσιμα» σημεία στην εφαρμογή των βασικών τεχνικών, που θα εξασφαλίζουν εγγυημένα γευστικά αποτελέσματα και θα μας επιτρέπουν να δημιουργούμε με επιτυχία πιο σύνθετες και απαιτητικές παρασκευές.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.