Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Ο Καφές στη Ζαχαροπλαστική

22 Ιανουαρίου, 2019 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Ο διακεκριμένος pastry chef και επιτυχημένος απόφοιτος της Σχολής μας, Κρίτωνας Πουλής, μας παρουσίασε έξυπνες γλυκές συνταγές που αναδεικνύουν με ιδιαίτερο τρόπο το άρωμα του αγαπημένου μας ροφήματος, του καφέ!

Αναλύοντας βήμα προς βήμα όλα τα μυστικά της επιτυχίας στις επιμέρους βασικές παρασκευές των γλυκών που παρουσίασε, ο επί σειρά ετών επικεφαλής της ομάδας του Γάλλου chef pâtissier Pierre Hermé, μοιράστηκε γενναιόδωρα την πολύτιμη τεχνογνωσία του με τους σπουδαστές της σχολής.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.