Τα σεμινάρια ξεκίνησαν και φέτος δυναμικά, εχθές Πέμπτη 28 Νοεμβρίου, με το πρώτο σεμινάριο που είχε ως θέμα «Το χοιρινό». Εισηγητής ήταν ένας απόφοιτος της σχολής μας, ο κ. Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο μενού με κυρίως πιάτο που είχε ως βασικό συστατικό το χοιρινό.
Οι συνταγές που παρουσίασε ο κ. Πετρετζίκης ήταν:
– Τάρτα Blue Cheese με καραμελωμένα κρεμμύδια και ρόκα
– Πανσέτα confit με πουρέ σελινόριζα, σάλτσα μήλου και jus «κανένας»
– Σοκολατόπιτα με crumble αμυγδάλου και παγωτό βανίλια
Το σεμινάριο αυτό αποτελεί το πρώτο σεμινάριο της σειράς food professionals που περιλαμβάνει πολλά και ενδιαφέροντα θέματα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής για σπουδαστές, απόφοιτους και επαγγελματίες.
Το συνολικό πρόγραμμα θα αναρτηθεί σύντομα στο site της σχολής.