Νέα, ανακοινώσεις

Παρουσίαση του τελευταίου βιβλίου του Αλέξανδρου Γιώτη στη LE MONDE

27 Νοεμβρίου, 2013 - Νέα, ανακοινώσεις

giotis (3)Με χαρά φιλοξενήσαμε εχθές, Τρίτη 26 Νοεμβρίου, την παρουσίαση του τελευταίου βιβλίου του Αλέξανδρου Γιώτη, «Πύρρος, ο δρόμων μάγειρος – Αρετογάστωρ οδύσσεια»   που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Τόπος.

Στην παρουσίαση παραβρέθηκαν δημοσιογράφοι, φίλοι του αλλά και κοινό που θαύμαζε τον κ. Γιώτη και το συγγραφικό του έργο και θέλησαν να βρίσκονται στην τελευταία παρουσίαση βιβλίου του.

Η συγκίνηση ήταν μεγάλη καθώς ομιλητές ήταν άνθρωποι που τον γνώριζαν πολύ καλά όσο ζούσε, όπως η κ. Κορύνη Βαλουά – Γιώτη, σύντροφός του εν ζωή, ο κ. Φωτιάδης Νίκος, αρχιμάγειρας και συνεργάτης του, και οι συνεργάτες του από την Καθημερινή, Τσιχλιάς Σωκράτης, Δ/ντης περιοδικών εκδόσεων και η κ. Δαρειώτη Νανά, δημοσιογράφος.  Παράλληλα, ο κ. Βελισσαρόπουλος Νίκος, μίλησε ως εκπρόσωπος της σχολής LE MONDE για τη μακροχρόνια συνεργασία με τον κ. Γιώτη, ο οποίος έχει κυκλοφορήσει βιβλία του με τις εκδόσεις LES LIVRES du TOURISME και δίδασκε για χρόνια το μάθημα «Ιστορία Μαγειρικής και Διατροφής» στη σχολή.

Ο κ. Γιώτης συνδύασε την αγάπη του για τη γαστρονομία και τη δημοσιογραφία και άφησε πίσω του μεγάλο συγγραφικό έργο όπου προσπάθησε να καταγράψει την ελληνική μαγειρική και τη σχέση της με τη διατροφή σε όλο τον κόσμο.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.