Ο κ. Παναγιώτου εξήγησε με λεπτομέρειες όλα τα στάδια παραγωγής της μπίρας από την επεξεργασία της πρώτης ύλης μέχρι την παρασκευή του τελικού προϊόντος. Ταυτόχρονα οι σπουδαστές μας είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις μπίρες SEPTEM και να σχολιάσουν τα ιδιαίτερα γευστικά και αρωματικά χαρακτηριστικά τους.
Η μικροζυθοποιία SEPTEM που λειτουργεί από το 2009 παράγει φρέσκια, μη παστεριωμένη μπίρα ακολουθώντας τις πλέον σύγχρονες μεθόδους παραγωγής. Οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης επιλέγουν να καινοτομούν χρησιμοποιώντας πρωτότυπες ιδέες με απώτερο στόχο την παρασκευή ποιοτικής και διαφοροποιημένης μπίρας που απευθύνεται σε όσους αγαπούν την αυθεντική γεύση της μπίρας.