Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Σεμινάριο γευσιγνωσίας μπίρας

28 Μαρτίου, 2013 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Ένα εξαιρετικό σεμινάριο γευσιγνωσίας μπίρας παρακολούθησαν οι σπουδαστές μας την Τετάρτη 16 Μαΐου στο χώρο του Bar στο 2ο όροφο. Το σεμινάριο παρουσίασε ο κ. Σοφοκλής Παναγιώτου, χημικός – οινολόγος και συνιδιοκτήτης της πρότυπης μικροζυθοποιίας SEPTEM που λειτουργεί στην Εύβοια.

Ο κ. Παναγιώτου εξήγησε με λεπτομέρειες όλα τα στάδια παραγωγής της μπίρας από την επεξεργασία της πρώτης ύλης μέχρι την παρασκευή του τελικού προϊόντος. Ταυτόχρονα οι σπουδαστές μας είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις μπίρες SEPTEM και να σχολιάσουν τα ιδιαίτερα γευστικά και αρωματικά χαρακτηριστικά τους.

 

 

Η μικροζυθοποιία SEPTEM που λειτουργεί από το 2009 παράγει φρέσκια, μη παστεριωμένη μπίρα ακολουθώντας τις πλέον σύγχρονες μεθόδους παραγωγής. Οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης επιλέγουν να καινοτομούν χρησιμοποιώντας πρωτότυπες ιδέες με απώτερο στόχο την παρασκευή ποιοτικής και διαφοροποιημένης μπίρας που απευθύνεται σε όσους αγαπούν την αυθεντική γεύση της μπίρας.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.