Ο Chocolate Master, Νικόλας Νικολακόπουλος μας παρουσιάζει τεχνικές για custom made φόρμες σιλικόνης και καλούπια. Οι φόρμες σιλικόνης δίνουν μια δημιουργική ελευθερία που θα μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε τα δικά μας ατομικά γλυκά, τούρτες, στοιχεία διακόσμησης καθώς και γλυπτά.
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας. Οι θέσεις έχουν συμπληρωθεί.
Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.
Είναι απόφοιτος του τμήματος Τεχνικός Ζαχαροπλαστικής-Αρτοποιίας – Pastry Chef και Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας-Chef, του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE, ενώ παράλληλα είναι απόφοιτος του Τμήματος Χημείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μετεκπαιδεύτηκε στη ζαχαροπλαστική, τη σοκολάτα και το παγωτό στη σχολή και τα εργαστήρια του Maison LENÔTRE στο Παρίσι. Έχει εργαστεί σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, εργαστήρια και εστιατόρια ως Chef pâtissier και Chocolatier. Σήμερα είναι καθηγητής ζαχαροπλαστικής στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE και Pastry Chef Consultant επιχειρήσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ πολλές συνταγές και τεχνικές του, έχουν γνωρίσει μεγάλη απήχηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχουν δημοσιευτεί σε διάφορα γαστρονομικά περιοδικά.