Οι σπουδαστές της σχολής, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα ξεχωριστό Masterclass με θέμα τo Gin. Το αγαπημένο ποτό των Άγγλων έχει ίσως την πιο περίεργη ιστορία ανάμεσα στα αλκοολούχα ποτά, καθώς δημιουργήθηκε αρχικά από έναν Ολλανδό γιατρό για φαρμακευτικούς λόγους. Η αρχική του ονομασία ήταν “genever” και οι πρώτοι δοκιμαστές αυτού του μίγματος ήταν στρατιώτες του ολλανδικού τάγματος. Ωστόσο στη συνέχεια το έμαθαν και στον αγγλικό στρατό με συνέπεια τα ηνία της παρασκευής του να τα αναλάβουν οι Άγγλοι, οι οποίοι το εξέλιξαν στο σημερινό εθνικό ποτό τους. Οι σπουδαστές της σχολής μας θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν εκλεκτά gin και να τα δοκιμάσουν.

Εισήγηση: Σπύρος Σιακαβέλλας- Brand Ambassador Remy-Cointreau & Τρύφων Πανούσης – Advocacy & Training Specialist WS KAROULIAS
Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαστές LE MONDE. Είσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.
Οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται σε κάθε θεματική, έχουν επιλεγεί με εικαστικά κριτήρια και δεν αντιστοιχούν κατά ανάγκη στη διδακτέα ύλη, όπως αυτή θα παρουσιαστεί από τον εκάστοτε εισηγητή.
Εισηγητής:
Τρύφωνας Πανούσης
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X
Brands Ambassador / Advocacy & Training Specialist Spirits & Mixers of WS KAROULIAS SA
το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
14/03/2024 - 11:30 -14:00
Κόστος: ΔΩΡΕΑΝ

    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ:
    Σεμινάριο

    Newsletter

    Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.