Πρωταγωνιστούν σε γενέθλια, ονομαστικές γιορτές, γάμους αλλά και άλλες εκδηλώσεις και κλέβουν την παράσταση. Ο λόγος για τις τούρτες! Πρωτοποριακές τεχνικές μέσα από κλασικές αλλά και νέες μοναδικές συνταγές, διαφορετικά σχήματα και χρώματα, πολύτιμες συμβουλές και tips αλλά και την τεχνογνωσία της, μοιράζεται μαζί μας η pastry chef Νάντια Μακρυγιάννη.

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας. Οι θέσεις έχουν συμπληρωθεί.

Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

 

Οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται σε κάθε θεματική, έχουν επιλεγεί με εικαστικά κριτήρια και δεν αντιστοιχούν κατά ανάγκη στη διδακτέα ύλη, όπως αυτή θα παρουσιαστεί από τον εκάστοτε εισηγητή.
Εισηγητής:
Νάντια Μακρυγιάννη
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Η Νάντια Μακρυγιάννη είναι pastry chef στο πέντε αστέρων ξενοδοχείο της Αθήνας Athens Capital Center Hotel-MGallery Collection. Τελειώνοντας τις σπουδές της στα οικονομικά την κέρδισε η υψηλή ζαχαροπλαστική όπου ήταν πάντα η μεγάλη της αγάπη. Αποφοιτώντας απο τη Σχολή LE MONDE το 2014, ακολούθησε μια επιτυχημένη επαγγελματική διαδρομή σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων, όπως το Electra Metropolis Athens και το Amanzoe στηρίζοντας με πάθος το μότο της που δεν είναι άλλο από τη δημιουργία γλυκών αναμνήσεων και την ακόλουθη αίσθηση χαράς και ευχαρίστησης σε όσους τις γεύονται. Σήμερα μοιράζεται την αγάπη της και την υψηλή τεχνογνωσία της με τους μαθητές της, ως καθηγήτρια ζαχαροπλαστικής στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE.

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
25/11/2022 - 15:15-17:30
Κόστος: 50€
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.