Θετική ψυχολογία ή το ταξίδι μας για μια όμορφη ζωή!

Η σημερινή κατάσταση με την πανδημία αλλάζει και δημιουργεί νέες συνθήκες στη ζωή μας σε όλα τα επίπεδα (κοινωνικό, οικονομικό, ψυχολογικό) και επηρεάζει σημαντικά το ολιστικό πλαίσιο της ύπαρξης μας (πνεύμα, σώμα, ψυχή). Πως θα ζήσουμε, λοιπόν, σε αυτή τη νέα πραγματικότητα και πως θα ισορροπήσουμε τα αρνητικά με τα θετικά στοιχεία, που σίγουρα υπάρχουν, για να έχουμε μια ζωή όπως εμείς τη θέλουμε;

Το webinar θα μεταδοθεί live streaming, μέσα από την πλατφόρμα ψηφιακής εκπαίδευσης LE MONDE με τη χρήση zoom webinar.

Απευθύνεται αποκλειστικά στους σπουδαστές τουριστικής & ξενοδοχειακής διοίκησης της σχολής.

Για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας, είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και θα ειδοποιηθείτε για τη συμμετοχή σας.

Περιορισμένες θέσεις. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Εισηγητής:
Γρηγόρης Παπαπέτρου
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά και ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Montpellier της Γαλλίας με υποτροφία του Γαλλικού κράτους.
Έχει δίπλωμα πολιτικών επιστημών από το Πανεπιστήμιο Paris I Pantheon και έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια και ασκήσεις επιχειρήσεων σε τομείς management, marketing, πωλήσεων κλπ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Τελευταία, ασχολείται και με τη διαχείριση και ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού και έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια και διαλέξεις σε θέματα ψυχολογίας, νευρογλωσσικού προγραμματισμού και coaching.
Έχει εργασιακή εμπειρία 30 ετών σε υπεύθυνες θέσεις marketing και πωλήσεων σε ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις στον χώρο του τουρισμού.
Είναι πιστοποιημένος καθηγητής ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ και καθηγητής στη σχολή LE MONDE από το 2010.
Είναι σύμβουλος του Γαλλικού Οργανισμού ATOUT FRANCE που προωθεί τη Γαλλία σαν τουριστικό προορισμό στην Ελλάδα και στην Κύπρο.
Μιλάει αγγλικά και γαλλικά.
Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.
Ενδιαφέροντα του είναι το διάβασμα κυρίως βιβλίων προσωπικής βελτίωσης, ψυχολογίας, και management καθώς και τα ταξίδια, το περπάτημα και φυσικά, η γευσιγνωσία κρασιών.
Σύνθημα του είναι τα λόγια του Mahatma Gandhi : Be the change you want to see in the world.

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
4/12/2020 - 18.20 - 19.05
Κόστος: ΔΩΡΕΑΝ / Αποκλειστικά με εγγραφή
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.