Για τις επιπτώσεις του Covid-19 στον τουρισμό και τις επιλογές της μετα-Covid εποχής στον ξενοδοχειακό κλάδο της Ελλάδας, θα μιλήσει ο Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κ. Αλέξανδρος Βασιλικός. Θα αναλυθούν, μεταξύ άλλων, η πορεία της περσινής τουριστικής σεζόν, οι προκλήσεις που καλέστηκαν να αντιμετωπίσουν οι ξενοδόχοι και ξενοδοχοϋπάλληλοι, αλλά και οι προβλέψεις για τη φετινή πορεία του τουρισμού.

Το webinar θα μεταδοθεί live streaming, μέσα από την πλατφόρμα ψηφιακής εκπαίδευσης LE MONDE με τη χρήση zoom webinar.

Απευθύνεται αποκλειστικά στους σπουδαστές της σχολής. Προτεραιότητα συμμετοχής θα δοθεί στους σπουδαστές τουριστικής & ξενοδοχειακής διοίκησης.

Για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας, είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και θα ειδοποιηθείτε για τη συμμετοχή σας.

Περιορισμένες θέσεις. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Εισηγητής:
Αλέξανδρος Βασιλικός
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Ο Αλέξανδρος Βασιλικός είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου AIROTEL, μιας πρωτοπόρας ελληνικής αλυσίδας ξενοδοχείων, που ιδρύθηκε το 1984 από τον Ευστράτιο Βασιλικό. Ο όμιλος AIROTEL έχει στην ιδιοκτησία του και διαχειρίζεται έξι ξενοδοχεία – σε Αθήνα, Πάτρα, Καβάλα – και ταυτόχρονα δραστηριοποιείται σε πληθώρα επιχειρηματικών τομέων όπως η διαχείριση ακινήτων, οι κατασκευές και η παροχή συμβουλών σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις σε θέματα ηλεκτρονικών πωλήσεων.

Από το 2018 ο κ. Αλέξανδρος Βασιλικός κατέχει τη θέση του Προέδρου του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Το 2018 εξελέγη,επίσης, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της HOTREC, ένωση ομπρέλα ξενοδοχείων, εστιατορίων, παμπ και καφέ και παρόμοιων εγκαταστάσεων, στην Ευρώπη. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Τουρισμού (SETE & INSETE), της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και Marketing Ελλάδας και οικονομικός σύμβουλος της Γαλλικής Πρεσβείας στην Αθήνα.”

 

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
10/12/2020 - 18.20 - 19.05
Κόστος: ΔΩΡΕΑΝ/ Αποκλειστικά με εγγραφή
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.