Η κλασική οικονομική θεωρία υποθέτει ότι οι επενδυτές αποφασίζουν με απόλυτα ορθολογικά κριτήρια. Ο homo economicus συγκρίνει το κόστος με την ωφέλεια και σταθμίζει την απόδοση με το ρίσκο με έναν θαυμαστό τρόπο. Τα Συμπεριφορικά Οικονομικά έρχονται να αμφισβητήσουν τις μαγικές αυτές ικανότητες και ενώνουν την ψυχολογία με την οικονομική επιστήμη, με σκοπό να φωτίσουν τις κρυμμένες δυνάμεις που διαμορφώνουν τις αποφάσεις μας.

Η διάλεξη απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαστές & αποφοίτους       LE MONDE. Eίσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

Εισηγητής:
Γεώργιος Κονόμος
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Ο Γεώργιος Κονόμος είναι εισηγητής στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE, διδάσκοντας οικονομικά μαθήματα και συμμετέχοντας ως εισηγητής σε κύκλους σεμιναρίων F&B Management. Έχει σπουδάσει οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και έχει μεταπτυχιακό τίτλο (MSc) Στατιστικής από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Επί σειρά ετών, έχει διδάξει σε φοιτητές στατιστική και θεωρία πιθανοτήτων και έχει συνεργαστεί με την Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, ως στατιστικός αναλυτής κλινικών δεδομένων. Έχει συγγραφικό έργο σε θέματα οικονομικής θεωρίας και κοστολόγησης σε συνεργασία με την κα. Ελένη Βασσάλου καθώς και με τον κ. Ιωάννη Πατεστή.

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
9/03/2020 - 11:30 – 13:05
Κόστος: Δωρεάν
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.