Ένα διήμερο 100% hands on workshop, αφιερωμένο στην τέχνη της ζαχαρόπαστας. Αναλύουμε τους διαφορετικούς τύπους της ζαχαρόπλαστας και των χρωμάτων που χρησιμοποιούνται για τον χρωματισμό της, μαθαίνουμε τεχνικές επικάλυψης και δημιουργούμε τρισδιάστατες φιγούρες μοντελισμού, που κλέβουν τις εντυπώσεις.

Πρώτη μέρα: Πέμπτη 05/03/2020

Δεύτερη μέρα:  Παρασκευή 06/03/2020

Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

Εισηγητής:
Eυγενία Δελτσίδου
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Γεννημένη στην Αθήνα, σπούδασε ζαχαροπλαστική στη δημόσια τουριστική σχολή της Κρήτης (1997-1999). Κίνητρο, ο φυσικός χώρος που μεγάλωσε, η οικογενειακή της επιχείρηση. Το 2001 ένας χρόνος σπουδών στη γαλλική ιδιωτική σχολή LE NOTRE  αποτέλεσε μεγάλο εφόδιο για τη συνέχεια : Υψηλού επιπέδου εκπαίδευση σε τεχνικές ζαχαροπλαστικής και ισχυρή γνώση σε εξειδικευμένους τομείς όπως η καλλιτεχνική καραμέλα και  σοκολάτα. Η πρώτη της  επαγγελματική εμπειρία ξεκίνησε με την πρακτική  στο ξενοδοχείο Elounda Beach. Εργάστηκε σε  μεγάλα ξενοδοχεία, στον ομίλο Grecotel, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία και τα τελευταία 15 χρόνια εργάζεται ως pastry chef στο Grand Resort Lagonissi. Παράλληλα, τα τελευταία 15 χρόνια είναι εκπαιδευτικός στη ζαχαροπλαστική και διακοσμητική τέχνη του γλυκού. Ξεκίνησε να παραδίδει μαθήματα στη δημόσια σχολή τουριστικών επαγγελμάτων της Αναβύσσου και τα τελευταία χρόνια συνεχίζει να προσφέρει τις γνώσεις της ως καθηγήτρια Ζαχαροπλαστικής στον Εκπαιδευτικό Όμιλο  LE MONDE.

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
6/03/2020 - 15.50-20.00
Κόστος: 240€
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.