Κρεμώδες, πλούσιο και άκρως απολαυστικό, μπορεί να σταθεί σε ένα τραπέζι ως συνοδευτικό ή κυρίως πιάτο. Το ριζότο είναι ένα παραδοσιακό ιταλικό πιάτο, με άπειρες παραλλαγές που έρχεται να μας θυμίσει τη μαγεία της απλότητας που εκπροσωπεί η ιταλική κουζίνα. Ποια ποικιλία ρυζιού θα επιλέξουμε, πόση ώρα θα αφιερώσουμε στο ανακάτεμα και ποιος ζωμός θα αποτελέσει τη γευστική μας βάση, είναι μερικά από τα μυστικά που εξασφαλίζουν σίγουρη επιτυχία.

Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται σε κάθε θεματική, έχουν επιλεγεί με εικαστικά κριτήρια και δεν αντιστοιχούν κατά ανάγκη στη διδακτέα ύλη, όπως αυτή θα παρουσιαστεί από τον εκάστοτε εισηγητή.
Εισηγητής:
Ηλίας Κόκκορης
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Ο Ηλίας Κόκκορης είναι απόφοιτος Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει εργασθεί σε μεγάλα εστιατόρια και ξενοδοχεία της Αθήνας όπως το Sofitel Athens Hotel, ως executive chef στο ξενοδοχείο Semiramis του ομίλου YES HOTELS. Τώρα πια δημιουργεί στο δικό του ιταλικό εστιατόριο. Διδάσκει ως καθηγητής Μαγειρικής στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE.

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
10/04/2024 - 17:30-20:00
Κόστος: 60€

    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ:
    Σεμινάριο

    Newsletter

    Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.