Το brunch αποτελεί μια από τις πιο δυνατές γευστικές τάσεις των τελευταίων χρόνων. Μέσα από σύγχρονες τεχνικές, ο chef Πέτρος Ρηγάκης,  προτείνει δημιουργικούς συνδυασμούς γεύσεων με πλούσιες επιλογές που αγκαλιάζουν τις νέες τάσεις, ισορροπώντας ανάμεσα στο comfort food και τις εκλεπτυσμένες γεύσεις.

 

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας. Οι θέσεις έχουν συμπληρωθεί.

 

Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται σε κάθε θεματική, έχουν επιλεγεί με εικαστικά κριτήρια και δεν αντιστοιχούν κατά ανάγκη στη διδακτέα ύλη, όπως αυτή θα παρουσιαστεί από τον εκάστοτε εισηγητή.

 

 

 

Εισηγητής:
Πέτρος Ρηγάκης
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Είναι απόφοιτος του τμήματος Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας- Chef του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE, από το 2012. Έχει εργαστεί σε εστιατόρια στην Αθήνα, την Ολλανδία και την Αγγλία (Hytra, ΕΠΤΑ, Loch fune restaurants, Διόσκουροι), σε ξενοδοχεία 5* ως Chef de Cuisine και Executive Sous Chef (IKOS resorts, Eagles Villas & Palace), καθώς και σε πολυτελείς θαλαμηγούς από μικρή ηλικία. Πλέον διατηρεί το δικό του κατάστημα all day restaurant bar Junction in the yard στην Αθήνα, τη δική του εταιρεία catering “Oxalis catering exclusive services” και εργάζεται και ως ιδιωτικός chef κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Έχει περάσει από τα περισσότερα είδη εστίασης, εξαιτίας της διαρκούς ανάγκης του για περισσότερες γνώσεις και της αγάπης του να τις μεταφέρει όσο μπορεί στους επόμενους.

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
20/03/2024 - 17:30-20:00
Κόστος: 50€

    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ:
    Σεμινάριο

    Newsletter

    Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.