Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι συνδυασμού χρωμάτων και γεύσεων μας καλεί να συμμετάσχουμε ο executive pastry & bakery chef, Μανώλης Στήθος. Απαράβατος κανόνας, η δημιουργία λαχταριστών επιδορπιών που συνδυάζουν υλικά με το ίδιο χρώμα! Το σίγουρο είναι πως τη θέση του νικητή διεκδικούν ισάξια η εμφάνιση και η γεύση.

Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

Εισηγητής:
Μανώλης Στήθος
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Αποφοίτησε από την ΕΠΑ.Σ. Αναβύσσου το 2011 κάνοντας παράλληλα την πρώτη του πρακτική  άσκηση στο ξενοδοχείο ‘’Stanley’’ στην Αθήνα. Συνέχισε στο ξενοδοχείο “InterContinental” της Αθήνας και συγκεκριμένα στο εστιατόριο “ Premiere” και έμεινε εκεί για έναν χρόνο. Μετά από εκεί, το 2012 βρήκε τον σταθμό της μέχρι τώρα καριέρας του στο βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin “Funky Gourmet” που παραμένει μέχρι και σήμερα, κατέχοντας τη θέση του Executive Pastry & Bakery Chef του εστιατορίου. Επίσης, είναι Executive Pastry & Bakery Chef στο Modern Greek Food Group στο οποίο ανήκουν, εκτός από το Funky Gourmet, τα εστιατόρια OPSO και PittaBun στο Λονδίνο καθώς και η εταιρεία consulting HORECA που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει κάνει επίσης συνεργασίες σε Ντουμπάι και Κατάρ και έχει ταξιδέψει σε Ελβετία, Ολλανδία, Ισραήλ και Αυστρία για να συμμετάσχει σε πολλά γαστρονομικά events.

 

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
11/03/2020 - 17.35-20.00
Κόστος: 60€
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.