Η σημερινή Front Office Manager πρέπει να είναι μια ευχάριστη προσωπικότητα με μια δυναμική επαγγελματική στάση και να είναι σε θέση να διασφαλίζει ότι η υποδοχή προσφέρει επαγγελματική και φιλική εξυπηρέτηση στους πελάτες μας. Θα πετύχει τους στόχους της και πώς;

Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαστές LE MONDE.
Είσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

Εισηγητής:
Παπαδάκη Μαρία
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

 

Η Μαρία Παπαδάκη είναι απόφοιτος της Ανωτέρας Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Ρόδου .
Έχει εργαστεί σε πολλά ξενοδοχεία , ξεκινώντας ως Floor Supervisor στο ξενοδοχειο Intercontinental όπου και συνέχισε την καριέρα της ως Shift Leader και Departmental Trainer στο τμήμα της Υποδοχής.
Συνέχισε στον όμιλο της Yes Hotels ως Front Office Manager στα ξενοδοχεία The Kefalari Suites, Twenty One και Semiramis.
Επίσης έχει εργαστεί για αρκετά χρόνια στον Εκπαιδευτικό Όμιλο Le Monde , διδάσκοντας το μάθημα της Οργάνωσης και Λειτουργίας του Τμήματος της Υποδοχής.

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
22/03/2023 - 11:30 - 13:15
Κόστος: ΔΩΡΕΑΝ

    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ:
    Σεμινάριο

    Newsletter

    Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.