Ποια είναι η σύνθεση ενός menu για δεξιώσεις υψηλών προσδοκιών; Ποια είναι τα επιμέρους σημεία που πρέπει να προσέξει ο chef που αναλαμβάνει αυτό το γαστρονομικό εγχείρημα; Προτάσεις για ένα πρωτότυπο και πετυχημένο menu υψηλής αισθητικής, μας δίνει ο executive chef Κωνσταντίνος Αθανασίου, για αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.

Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

Εισηγητής:
Kωνσταντίνος Αθανασίου
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Ο Κωνσταντίνος Αθανασίου έχει διαγράψει περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στην επαγγελματική γαστρονομία και στη διοίκηση ομάδων επαγγελματιών μαγείρων. Έχει πολυετή εμπειρία σε ξενοδοχεία 5 αστέρων όπως: Hilton Athens, Athenaum InterContinental, Hyatt regency Hotel, Club Hotel Casino Loutraki, Divani Caravel, Divani Acropolis, ενώ σήμερα διδάσκει τους αυριανούς επαγγελματίες του κλάδου ως καθηγητής μαγειρικής τέχνης, στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE.

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
19/03/2020 - 09.45-12.15
Κόστος: 60€
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.