Οι ξενοδοχειακές πωλήσεις σε ένα ξενοδοχείο 5*, αποτελούν μια πολυσύνθετη διαδικασία, καθώς τα κανάλια διανομής πολλαπλασιάζονται διαρκώς.

Η εφαρμογή διαφορετικών τεχνικών πώλησης σε συνδυασμό με την  επιτυχημένη τοποθέτηση και διείσδυση στην τουριστική αγορά, την αποτελεσματική στόχευση των πελατών και την επίτευξη υψηλότερων αποτελεσμάτων και κερδοφορίας, είναι ζωτικής σημασίας για μια σταθερή επιχειρηματική δραστηριότητα στο ξενοδοχείο.

Εισηγητής:
Θεόδωρος Κατής
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Ο Θεόδωρος Κατής γεννήθηκε το 1978 στον Πειραιά και είναι απόφοιτος της ΑΣΤΕΡ (Ανωτέρα Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Ρόδου) και του Πανεπιστημίου του Surrey από το οποίο έλαβε τον μεταπτυχιακό τίτλο MSc in International Hotel Management. Μετά τις σπουδές του ο Θοδωρής έκανε την πρακτική του στον Αστέρα Βουλιαγμένης και το 2001 προσελήφθη στο ξενοδοχείο Metropolitan του Ομίλου Χανδρή όπου εργάστηκε ως σερβιτόρος για 2 χρόνια. Το 2003 εργάστηκε για έναν χρόνο στην Ολυμπιακή Επιτροπή Αθήνα 2004 και συγκεκριμένα στο Κέντρο Φιλοξενίας Χορηγών των Ολυμπιακών Αγώνων. Τον Νοέμβριο του 2004 εντάχθηκε στην YES!Hotels & Restaurants και έχοντας περάσει από τις θέσεις Front Office Receptionist, Sales Executive και Sales Manager, ο Θοδωρής ανέλαβε την Διεύθυνση Πωλήσεων του ομίλου τα τελευταία 3 χρόνια και έως το τέλος του 2018. Από τις αρχές του 2019 ανέλαβε τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων για τον τομέα του Τουρισμού Αναψυχής στα ξενοδοχεία Μεγάλη Βρετανία και King George, μέλη του brand luxury Collection της Marriott. Ομιλεί άπταιστα Αγγλικά και Ισπανικά.

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
23/03/2022 - 11:30 -13:15
Κόστος: ΔΩΡΕΑΝ

    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ:
    Σεμινάριο

    Newsletter

    Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.