Με αφορμή το «2024: Έτος Πολιτισμού και Τουρισμού Ιαπωνίας – Ελλάδας», η Πρεσβεία της Ιαπωνίας στην Ελλάδα σε συνεργασία με τη LE MONDE διοργανώνει μια εκπαιδευτική δράση με θέμα την ιαπωνική κουζίνα αποκλειστικά για τους σπουδαστές της Σχολής. Προσκεκλημένος chef, o Corporate sushi chef – Matsuhisha Europe, κ. Τόνυ Βρατσάνος, αναλαμβάνει να μας “ταξιδέψει” γαστρονομικά στην Ιαπωνία με δύο μοναδικές συνταγές!

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας. Οι θέσεις έχουν συμπληρωθεί.

Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαστές LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται σε κάθε θεματική, έχουν επιλεγεί με εικαστικά κριτήρια και δεν αντιστοιχούν κατά ανάγκη στη διδακτέα ύλη, όπως αυτή θα παρουσιαστεί από τον εκάστοτε εισηγητή.
Εισηγητής:
Τόνυ Βρατσάνος, Corporate sushi chef, Matsuhisa Europe
το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
25/04/2024 - 11:30-13:00
Κόστος: ΔΩΡΕΑΝ
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.