H διαφοροποίηση του φρέσκου ελληνικού ψαριού που χαρακτηρίζεται από το συλλογικό σήμα Fish from Greece από τα ψάρια άλλων χωρών. Αυτός ο στόχος θα επιτευχθεί με τη δημιουργία και την εδραίωση της ελληνικής ταυτότητας και των αξιοσημείωτων χαρακτηριστικών των φρέσκων ελληνικών ψαριών που εκτρέφονται με εξαιρετική φροντίδα στην πεντακάθαρη ελληνική θάλασσα σε μονάδες που βρίσκονται σε ιδανικές τοποθεσίες στην ελληνική ακτογραμμή, από εξειδικευμένα άτομα με εμπειρία και γνώση, σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Η διάλεξη απευθύνεται σε σπουδαστές LE MONDE. Eίσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

Εισηγητής:
Ισμήνη Μπογδάνου
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Η κ. Μπογδάνου είναι από το 2017 Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας στον ΕΛΟΠΥ (Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας) – Fish From Greece, ενώ στο παρελθόν έχει διατελέσει Customer Relations Manager στον κτηματομεσιτικό τομέα ανάπτυξης TEMES Α.Ε. του ομίλου Κωνσταντακόπουλου στον οποίο ανήκει και το ξενοδοχειακό συγκρότημα COSTA NAVARINO.

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
21/11/2019 - 11:30 – 13:05
Κόστος: Δωρεάν
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ:
Σεμινάριο

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.