Η άνεση των επισκεπτών τονίζεται από τις παροχές του ξενοδοχείου, οι οποίες αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του ξενοδοχειακού δωματίου και επομένως, κάνουν τη συνολική εμπειρία της διαμονής πολύ πιο ευχάριστη.

Ένα μοναδικό δώρο καλωσορίσματος είναι ο καλύτερος τρόπος να εκπλήξετε και να ευχαριστήσετε τους πελάτες τη στιγμή που εισέρχονται για πρώτη φορά στο δωμάτιό τους.

Σκεφτείτε κάτι τοπικό, εποχικό και απρόσμενο,  οτιδήποτε κάνει τον πελάτη να αισθάνεται ξεχωριστός.

Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαστές LE MONDE.

Είσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

 

 

Εισηγητής:
Βαγγέλης Σάρλης
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Απόφοιτος του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης από το Πάντειο  Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, καθώς και της Ανωτέρας Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Ρόδου, με πολύχρονη επαγγελματική εμπειρία στον χώρο της ξενοδοχειακής βιομηχανίας. Καθηγητής και συντονιστής εκπαίδευσης της ειδικότητας Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων  Φιλοξενίας στον Εκπαιδευτικό  Όμιλο LE MONDE από το 1998, ενώ έχει επίσης εργαστεί ως καθηγητής τεχνικών μαθημάτων στη Σ.Τ.Ε. Αναβύσσου από το 1989 έως το 1998. Από το 2015 είναι Διευθυντής του ΚΔΒΜ LE MONDE και Υποδιευθυντής του ΙΙΕΚ LE MONDE.

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
27/04/2023 - 11:30 - 13:15
Κόστος: ΔΩΡΕΑΝ

    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ:
    Σεμινάριο

    Newsletter

    Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.