Ποιός είναι ο ρόλος του executive chef σε ένα ξενοδοχείο 5*; Ποιά χαρακτηριστικά πρέπει να διαθέτει ένας μάγειρας για να εξελιχθεί σε executive chef; Ποιές είναι οι γνώσεις που πρέπει να έχει για να μπορεί, μαζί με την ομάδα του να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις ενός prestigious ξενοδοχείου; Ο εισηγητής μας, μάς περιγράφει την καθημερινότητά του ως executive chef, τις υποχρεώσεις του τόσο εντός όσο και εκτός του ξενοδοχείου, τη συνεργασία του με τον F&B Manager και τα υπόλοιπα τμήματα, ώστε να μπορεί να διαχειρίζεται αποτελεσματικά τις οποιεσδήποτε προκλήσεις.

Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

Εισηγητής:
Kωνσταντίνος Αθανασίου
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Ο Κωνσταντίνος Αθανασίου έχει διαγράψει περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στην επαγγελματική γαστρονομία και στη διοίκηση ομάδων επαγγελματιών μαγείρων. Έχει πολυετή εμπειρία σε ξενοδοχεία 5 αστέρων όπως: Hilton Athens, Athenaum InterContinental, Hyatt regency Hotel, Club Hotel Casino Loutraki, Divani Caravel, Divani Acropolis, ενώ σήμερα διδάσκει τους αυριανούς επαγγελματίες του κλάδου ως καθηγητής μαγειρικής τέχνης, στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE.

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
5/03/2020 - 13.15-14.55
Κόστος: Δωρεάν
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.