Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin, executive chef  Τάσος Μαντής  και ο βραβευμένος από το κίνημα Slow Food  κ. Δημήτρης Δήμου, σε αυτό το διήμερο Workshop,  μας ξεναγούν στην  Κιβωτό  Δήμου στην Αύρα Τρικάλων για να μάθουμε τα πάντα για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και την εκτροφή αυτής της τόσο σημαντικής αυτόχθονης φυλής.  Ο executive chef , Τάσος Μαντής,  στα εργαστήρια της Σχολής θα μας δείξει τους καταλληλότερους τρόπους γευστικής ανάδειξης του εκλεκτού αυτού κρέατος.

Πρώτη μέρα: Τετάρτη 01/04/2020 Μονοήμερη εκδρομή στη φάρμα «Η Κιβωτός του Δήμου»  στην Αύρα Τρικάλων με γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα της περιοχής.

Δεύτερη μέρα: Πέμπτη 02/04/2020 Εργαστηριακή παρουσίαση, LE MONDE

Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

Εισηγητής:
Τάσος Μαντής, Δημήτρης Δήμου
το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
1/04/2020 - 8.00π.μ. αναχώρηση από τη LE MONDE
Κόστος: 120€
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.