Το κρέας είναι ένα από τα βασικά συστατικά της διατροφής των περισσότερων ανθρώπων, με το χοιρινό να είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα κρέατα σε ολόκληρο τον κόσμο. Ποια είναι όμως η ανατομία του χοίρου και τι μπορεί να μας δώσει το κάθε μέρος του ζώου, σε επίπεδο γεύσης αλλά και υφής; Ο chef Αχιλλέας Παπαχρήστος μας μαθαίνει πώς να επιλέγουμε τα κομμάτια του χοιρινού ανάλογα με το πώς θα τα αξιοποιήσουμε μαγειρικά.

To σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Eίσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

 

Instructor:
Αχιλλέας Παπαχρήστος
seminar date:
9/12/2019 - 16.45-19.10
Cost: Δωρεάν

    I AM INTERESTED IN:
    Seminar

    Newsletter

    By subscribing to our newsletter, you agree to receive our latest news. We process your personal data in accordance with LE MONDE's privacy policy. You can unsubscribe at any time by clicking the unsubscribe link in the email.