Ο διακεκριμένος chef pâtissier Δημήτρης Χρονόπουλος σε μια μοναδική διάλεξη στη Σχολή LE MONDE εξηγεί γιατί η τέχνη της ζαχαροπλαστικής απαιτεί εκτός από συνέπεια, ακρίβεια, προγραμματισμό και πραγματική αφοσίωση, μεράκι και έμπνευση.
Η ζαχαροπλαστική καλλιεργεί τις αισθήσεις, αναβαθμίζει την καθημερινότητα και πρωταγωνιστεί σε όλες τις ευτυχισμένες στιγμές.
Αν ένα επάγγελμα διαμορφώνει την προσωπικότητα του επαγγελματία, η ζαχαροπλαστική σίγουρα την ομορφαίνει!

Είσοδος ελεύθερη, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ με κράτηση θέσης
στα τηλέφωνα 210 8211700 & 2104830500
ή μέσω e-mail στο [email protected]

LE MONDE
ΣΠΟΥΔΑΖΕΙΣ μια ΦΟΡΑ
ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ μια ΖΩΗ
οι κορυφαίοι των τουριστικών σπουδών

Εισηγητής:
Δημήτρης Χρονόπουλος
Διαβάστε το mini βιογραφικό
X

Ο Δημήτρης Χρονόπουλος μετράει σχεδόν 30 χρόνια στον χώρο της ζαχαροπλαστικής. Από τη φύση του ανήσυχο και δημιουργικό πνεύμα, κατάφερε να αποτυπώσει την καλλιτεχνική του τάση στις γλυκές αμαρτίες που δελεάζουν τους πάντες. Με εκπαιδεύσεις σε εστιατόρια με αστέρια Michelin στη Γαλλία, o Δημήτρης Χρονόπουλος δεν είναι τυχαίο που έχει συνεργαστεί με τα εστιατόρια που έχουν καταφέρει να λάβουν το ποθητό αστέρι όπως το Βαρούλκο, η Σπονδή και το Vardis. Από το 2007 είναι τεχνικός σύμβουλος της εταιρίας Valhrona στην Ελλάδα και έπειτα στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ζαχαροπλαστικής στον κόσμο. Επιπλέον, η δραστηριότητα του ως Σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα οργάνωσης του χώρου της ζαχαροπλαστικής και της δημιουργίας tailor made μενού, τον έχει οδηγήσει να συνεργάζεται με τα καλύτερα εστιατόρια εντός, αλλά και εκτός Ελλάδος. Πάθος του, όμως αποτελεί η διδασκαλία, αφού έχει πραγματοποιήσει αναρίθμητα σεμινάρια και workshops ανά τον κόσμο προσπαθώντας να μεταλαμπαδεύσει το πάθος του για γλυκές δημιουργίες και σε τρίτους.

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
6/09/2019 - 17:00 - 18:00
Κόστος: Δωρεάν
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.