Τα  αγνά προϊόντα την κατάλληλη εποχή και οι ορθές μαγειρικές τεχνικές, απογειώνουν γευστικά ένα πιάτο. Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin executive chef, Τάσος Μαντής, μας συστήνει  τους πρωταγωνιστές του κήπου του και τους αναδεικνύει με τον γευστικότερο τρόπο, σε ένα διήμερο Μasterclass που θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε τους δικούς σας μαγειρικούς στόχους.

Πρώτη μέρα: Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Δεύτερη μέρα: Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

Εισηγητής:
Τάσος Μαντής
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Ο  chef έχει αναγνωριστεί για το ταλέντο και τη δημιουργικότητά του, έχοντας περάσει από κουζίνες διακεκριμένων εστιατορίων, όπως το Hof Van Cleve στο Βέλγιο (3 αστέρια Michelin), το Geranium στην Κοπεγχάγη (3 αστέρια Michelin), το Frantzén στην Στοκχόλμη (3 αστέρια Michelin),το Fat Duck στην Αγγλία ( 3 αστέρια Μichelin). Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο τιμόνι της κουζίνας του εστιατορίου Hytra, βραβευμένο με ένα αστέρι Michelin, εμπνέοντας μια σπουδαία γαστρονομική χορογραφία. Με τις διδαχές της αξιοζήλευτης αυτής διεθνούς πορείας, ο ίδιος επέστρεψε στην Ελλάδα για να υπηρετήσει τους αγαπημένους του όρους «βιωσιμότητα», «βοτανικότητα» και «από τη φάρμα στο τραπέζι» ανάγοντας την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της ελληνικής κουζίνας σε γαστρονομικό success story.

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
12/02/2020 - 09.45-14.00
Κόστος: 160€

    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ:
    Σεμινάριο

    Newsletter

    Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.