Ένα από τα πιο σπάνια και περιζήτητα είδη μανιταριών με έντονη γεύση και άρωμά που μπορεί να απογειώσει γευστικά ένα πιάτο. Ο βραβευμένος chef, Μιχάλης Νουρλόγλου, μας μαθαίνει πως να διαχειριζόμαστε και να αξιοποιούμε αυτόν τον πολύτιμο γαστρονομικό θησαυρό της φύσης, ενώ μας συστήνει τον κ. Γιώργο Πανή, Μanaging Director at Coronea, για να μας παρουσιάσει τα κυριότερα είδη άγριας τρούφας και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους.

Tο σεμινάριο-webinar θα μεταδοθεί live streaming, μέσα από την πλατφόρμα ψηφιακής εκπαίδευσης LE MONDE με τη χρήση zoom webinar.

Απευθύνεται αποκλειστικά στους σπουδαστές της Σχολής και παρέχεται δωρεάν, ειδικά για την περίοδο του lockdown.

Προτεραιότητα συμμετοχής θα δοθεί στους σπουδαστές μαγειρικής τέχνης της Σχολής.

Για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας, είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και θα ειδοποιηθείτε για τη συμμετοχή σας.

Περιορισμένες θέσεις. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Εισηγητής:
Μιχάλης Νουρλόγλου
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Ξεκινώντας το γαστρονομικό του ταξίδι στη LE MONDE όπου και αποφοίτησε το 2005, συνέχισε διαγράφοντας μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία που μετρά παραπάνω από 15 χρόνια. Περνώντας από εμβληματικές κουζίνες της χώρας και λαμβάνοντας πλήθος διακρίσεων, έχει δικαίως χαρακτηριστεί ως ένας από τους πιο επιδραστικούς Έλληνες chef της γενιάς του.

Σημαντικοί σταθμοί στην καριέρα του στάθηκαν το εστιατόριο Αbovo όπου από τη θέση του head chef βραβεύτηκε με τρεις χρυσούς σκούφους, ενώ σήμερα τον συναντάμε στο τιμόνι της κουζίνας του βραβευμένου με Michelin Plate εστιατορίου Première στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental Athens Hotel.

Την αγάπη του για τη μεσογειακή κουζίνα, το δημιουργικό του ταλέντο και τη βαθιά γνώση της τέχνης της υψηλής γαστρονομίας, μοιράζεται με τους μαθητές του στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE, ως καθηγητής μαγειρικής τέχνης.

 

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
12/02/2021 - 11.45-13.30
Κόστος: 60€ / 30€ σπουδαστές & απόφοιτοι LE MONDE. Για την περίοδο του lockdown: εν ενεργεία σπουδαστές LE MONDE δωρεάν
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.