Αθλητικές

Πεζοπορία στην Πάρνηθα

5 Δεκεμβρίου, 2017 - Αθλητικές

IMG_3885Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, σπουδαστές και καθηγητές της Σχολής LE MONDE, πραγματοποιήσαμε οργανωμένη πεζοπορία στα ωραία μονοπάτια της Πάρνηθας.

40 τολμηροί φυσιολάτρες ανταποκρίθηκαν στην πρόκληση του βουνού και αποζημιώθηκαν από τον καθαρό αέρα, από το κελαριστό νερό της πηγής και από ονειρικές εικόνες της καταπράσινης φύσης θαμπωμένης από την πρωινή ομίχλη.

Η διαδρομή μας είχε σημείο αναχώρησης και άφιξης το Καταφύγιο Μπάφι, στα 1161 μέτρα, και περιελάμβανε ελατόφυτα μονοπάτια αλλά και δασικούς δρόμους. Στα 2/3 της διαδρομής η ομάδα χωρίστηκε στα δύο και το πρώτο γκρουπ περπάτησε 7,5 km σε 2 ώρες και 30 λεπτά, ενώ το δεύτερο περπάτησε 11 km σε 3 ώρες και 15 λεπτά, εντάσσοντας στην διαδρομή το πέρασμα από το «Μεσιανό Νερό».

Η ευχάριστη επαφή με τη φύση και η κατάκτηση του στόχου της ήπιας άσκησης με την ψυχαγωγία ανέβασε τη διάθεσή μας.
Aνυπομονούμε για την επόμενη εξόρμηση…

 

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.