Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Πεζοπορία στην Πάρνηθα

29 Νοεμβρίου, 2016 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Όταν προγραμματίζεις μέσα Νοέμβρη πεζοπορία στην Πάρνηθα, αγωνιάς αν ο καιρός σταθεί σύμμαχος σε αυτή την περιπέτεια. Ευτυχώς, σταθήκαμε τυχεροί, ο καιρός ήταν ιδανικός και η διαδρομή των δύο ωρών περίπου μέσα στον εθνικό δρυμό της Πάρνηθας, αποτέλεσε μια άκρως θετική εμπειρία για όλους μας, αλλά κυρίως για τους σπουδαστές μας που επιχείρησαν για πρώτη φορά κάτι τέτοιο.

Αφετηρία μας ήταν το καταφύγιο Μπάφι και κινούμενοι δυτικά στην αρχή και βορειοδυτικά στη συνέχεια, φτάσαμε στο παρατηρητήριο της πυροσβεστικής. Κατηφορίζοντας, με  κατεύθυνση   την πηγή Σκίπιζα, επιστρέψαμε από το ίδιο μονοπάτι.
Η ομάδα λειτούργησε άψογα, ενώ  η θέα ελαφιών που περιφέρονταν στις πλαγιές του βουνού, μας εξέπληξε ευχάριστα. Προσβλέπουμε σε μια μεγαλύτερη διαδρομή στο άμεσο μέλλον, γιατί αυτό φυσικά, ήταν μόνο η αρχή!

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.