Νέα, ανακοινώσεις

Παρουσίαση του νέου βιβλίου ζαχαροπλαστικής «για ζαχαροπλάστες»

27 Φεβρουαρίου, 2015 - Νέα, ανακοινώσεις

INVITATION
Με χάρα σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου των εκδόσεων Les Livres du Tourisme «για ζαχαροπλάστες», που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Μαρτίου στις 17.00 στον χώρο παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης Artoza 2015.
Οι συγγραφείς του βιβλίου, Κωνσταντίνος Χολέβας και Χάρης Ψιλόπουλος,  δύο έμπειροι, σύγχρονοι και ταλαντούχοι ζαχαροπλάστες, μάς αποδεικνύουν ότι η ζαχαροπλαστική δεν είναι δύσκολη υπόθεση. Η ζαχαροπλαστική είναι απλή, είναι δημιουργία, είναι έμπνευση.
Το βιβλίο αποτελεί οδηγό για ζαχαροπλάστες, επαγγελματίες, σπουδαστές και ερασιτέχνες που θα συμβάλλει ουσιαστικά στην εξέλιξη των τεχνικών και των παρασκευασμάτων τους, ενώ παράλληλα έχει σκοπό να τους βοηθήσει να διακρίνουν την πραγματική απόλαυση του να είναι κανείς ζαχαροπλάστης.
Η έκθεση Artoza πραγματοποιείται στο Metropolitan Expo στο αεροδρόμιο.
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής: 210 4830500, [email protected].
Για τη δωρεάν είσοδο στην έκθεση θα πρέπει να προμηθευτείτε πρόσκληση από το γραφείο γραμματείας της σχολής.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.