Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Παρουσίαση του βιβλίου της Marisa Churchill στη LE MONDE

7 Μαΐου, 2015 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

SONY DSCΤην Τρίτη 5 Μαΐου, στην αίθουσα προβολών και εκδηλώσεων του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE, η αγαπημένη όλων, Ελληνοαμερικανίδα pastry chef, Marisa Churchill, παρουσίασε  το νέο της βιβλίο « My sweet & skinny life» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις  Πατάκη.

Σε μια ιδιαίτερα ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, μοιράστηκε μαζί μας το πάθος της για ελαφριά επιδόρπια χαμηλών λιπαρών που μπορεί ο καθένας να απολαύσει, χωρίς ενοχές.  Δεν παρέλειψε, ωστόσο, να προτείνει έξυπνες  λύσεις,  τόσο στην τεχνική όσο και στην επιλογή των υλικών, που θα βοηθήσουν  να φτιάξουμε γλυκά εξαιρετικής υφής και γεύσης.

Παράλληλα, είχαμε την ευκαιρία να γευτούμε  μερικές από τις λαχταριστές συνταγές του νέου της βιβλίου όπως, σοκολατένια devil’s food cupcakes, ταρτάκια parfait banofee και ψωμάκια με φέτα και άνηθο χωρίς γλουτένη και να συνομιλήσουμε μαζί της, ανταλλάσσοντας ιδέες και εντυπώσεις.

Η σχολή LE MONDE, αναγνωρίζοντας τη συνολική  προσφορά της  στη ζαχαροπλαστική,  απένειμε τιμητική διάκριση.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.