Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Παρουσίαση κτήματος Σιγάλα

20 Ιανουαρίου, 2014 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Sigalas (2)

Με μεγάλη μας χαρά φιλοξενήσαμε στη σχολή μας την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου τον ιδιοκτήτη ενός από τα πιο γνωστά κτήματα της Σαντορίνης, τον κ. Πάρι Σιγάλα, στο πλαίσιο του προγράμματος Παρουσιάσεων Οινοποιείων που γίνεται από τη σχολή LE MONDE.
Ο κ. Σιγάλας μας μίλησε για τις ιδιαιτερότητες του αμπελώνα της Σαντορίνης καθώς και για την ιδιαίτερη καλλιέργεια των αμπελιών. Το κτήμα Σιγάλας αξιοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις Σαντορινιές ποικιλίες Ασύρτικο, Αϊδάνι, Αθήρι, Μανδηλαριά και Μαυροτράγανο παράγοντας ποιοτικά κρασιά που χαίρουν αναγνώρισης στην Ελλάδα και το  εξωτερικό.
Οι σπουδαστές μας είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα εξαιρετικά κρασιά του κτήματος και να τα σχολιάσουν μαζί με τον οινοποιό.
Ευχαριστούμε θερμά το κτήμα Σιγάλας και τον κ. Πάρι Σιγάλα για την όμορφη παρουσίαση.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.