Αθλητικές

Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου γυναικών

15 Ιανουαρίου, 2014 - Αθλητικές

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ (DSA) – LE MONDE  :     4 -1

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014     4μ.μ.
Για πρώτη φορά στη σχολή έχουμε τόσες πολλές σπουδάστριες που αγαπούν το ποδόσφαιρο και βρέθηκαν στο γήπεδο της Γερμανικής Σχολής στο Μαρούσι να παίξουν και να χαρούν το αγαπημένο τους σπορ. Και θα είχαμε ακόμη περισσότερες  αν δεν είχαμε κάποιες απουσίες της τελευταίας στιγμής.

Όσον αναφορά τον αγώνα η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά αιφνιδιάζοντας  τον αντίπαλο με αποτέλεσμα να πετύχει ένα γρήγορο γκολ με την Τσώλου. Στη συνέχεια όμως η ομάδα του DSA  ανέβασε την απόδοσή της και έχασε μερικές καλές ευκαιρίες να ισοφαρίσει. Η ισοφάριση ήρθε τελικά λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου από ένα δικό μας λάθος. Στο δεύτερο ημίχρονο η κούραση έπαιξε καθοριστικό ρόλο, με αποτέλεσμα να δεχτούμε άλλα τρία γκολ. Η προσπάθεια  των κοριτσιών ήταν πολύ μεγάλη καθώς είναι συνηθισμένες να παίζουν 5Χ5 και ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν 9Χ9 σε μεγαλύτερο γήπεδο.

Έπαιξαν οι σπουδάστριες:
Τσώλου Α., Λεμπέση Κ., Ντόβα Ε., Τζώρτζη  Γ., Χονδρογιάννη Ε., Ζωγράφου Μ., Καρύδη Μ., Χατζησάββα Ν., Καπουτσου Γ.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.