Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Παραδοσιακά Γλυκά-Σύγχρονη Τεχνική – LE MONDE FOOD PROFESSIONALS 2019

6 Μαρτίου, 2019 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Γαλακτομπούρεκο & πορτοκαλόπιτα που με τη βοήθεια σύχρονων τεχνικών αποκτούν καινοτόμα εμφάνιση διατηρώντας αναλλοίωτη την παραδοσιακή τους γεύση, μας παρουσίασε ο pastry & bakery chef Μανώλης Στήθος.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.