Νέα, ανακοινώσεις

Όλα για το ριζότο

Δεκέμβριος 12, 2013 - Νέα, ανακοινώσεις

Rizoto (1)

 

Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε ένα σεμινάριο αποκλειστικά για ριζότο από τον chef Μιχάλη Ντουνέτα, ο οποίος μας έμαθε όλα τα μυστικά καθώς και τη σωστή τεχνική για να φτιάχνουμε απολαυστικά ριζότο.

 

Οι συνταγές που παρασκευάστηκαν ήταν:

Ριζότο γλυκοκολοκύθας με προσούτο και σπαράγγια

Ριζότο «γαμοπίλαφο»

Ριζότο με αγριογούρουνο σαλμί και μανιτάρια του δάσους

Ριζότο «μπουγιαμπέσα» new style

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.