Αθλητικές

Οι σπουδαστές μας συμμετείχαν στο ACG International Sports Festival

24 Μαρτίου, 2015 - Αθλητικές

sports festival 2Η σχολή μας συμμετείχε με 60 σπουδαστές και σπουδάστριες σε 5 αθλήματα, (ποδόσφαιρο ανδρών, ποδόσφαιρο γυναικών, μπάσκετ ανδρών, βόλεϊ ανδρών, βόλεϊ γυναικών) στο ACG International Sports Festival που διοργάνωσε το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδας (ACG), για να γιορτάσει τα 140 χρόνια του στην Ελλάδα.

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ACG από 19 ως 22 Μαρτίου. Το επίπεδο των περισσότερων ομάδων σε όλα τα αθλήματα ήταν εξαιρετικά υψηλό και μόνον η συμμετοχή όλων των σπουδαστών τους προσέφερε πολλές και χρήσιμες εμπειρίες καθώς αντίπαλοί μας ήταν και σχολές του εξωτερικού.

Η προσπάθεια που κατέβαλαν οι σπουδαστές μας ήταν πολύ μεγάλη, γιατί οι αγώνες ήταν καθημερινοί! Παρ’ όλα αυτά ήρθε και η διάκριση για την ομάδα ποδοσφαίρου ανδρών της LE MONDE που κατέλαβε την 3η θέση.

Η φιλοξενία των ανθρώπων του ACG ήταν άψογη και παρείχαν στις αποστολές ότι ήταν απαραίτητο για την ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά.

Ευχαριστούμε θερμά και συγχαίρουμε όλους τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες που εκπροσώπησαν επάξια τη σχολή μας στο τουρνουά.

[ozy-gallery ids=”]

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.