Νέα, ανακοινώσεις

Οι δρόμοι του κρασιού της Βόρειας Ελλάδας συναντώνται στη LE MONDE

26 Ιανουαρίου, 2015 - Νέα, ανακοινώσεις

dromoi krasiou
Με αφορμή τη γνωστή  εκδήλωση γευστικής δοκιμής κρασιών και αποσταγμάτων του βορειοελλαδίτικου αμπελώνα «Τα ΒορΟινά», θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29  Ιανουαρίου στη σχολή μας μια μοναδική έκθεση των κυριότερων οινοποιείων της Βορείου Ελλάδας, αποκλειστικά για τους σπουδαστές της LE MONDE.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις  με θέμα τους οινοπαραγωγούς της Βόρειας Ελλάδας ενώ  ταυτόχρονα, θα γνωρίσουμε τα κυριότερα χαρακτηριστικά του βορειοελλαδίτικου αμπελώνα και θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις , εξαιρετικής γεύσης και ποιότητας , ποικιλίες του.

Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με την ένωση «Οίνοι Βόρειας Ελλάδας»  και απευθύνεται αποκλειστικά στους σπουδαστές του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής, στη γραμματεία της σχολής.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.