Νέα, ανακοινώσεις

Intensive Chef Course Advanced – Εντατικό πρόγραμμα μαγειρικής τέχνης για ερασιτέχνες – Επίπεδο ΙΙ Επίπεδο ΙΙ

10 Μαρτίου, 2014 - Νέα, ανακοινώσεις

Δημιουργικό πιάτο υψηλής γαστρονομίαςΤην Τετάρτη 19 Μαρτίου ξεκινάει το εντατικό πρόγραμμα Intensive Chef Course Advanced – επίπεδο ΙΙ. Πρόκειται για τη συνέχεια του πρώτου επιπέδου του Intensive Chef Course που πραγματοποιήθηκε στον εκπαιδευτικό όμιλο LE MONDE.

Το πρόγραμμα μπορούν να παρακολουθήσουν όσοι έχουν παρακολουθήσει το Intensive Chef Course – επίπεδο Ι καθώς και επαγγελματίες της μαζικής εστίασης που θέλουν να αποκτήσουν περισσότερες γνώσεις στο αντικείμενό τους.

Στο δεύτερο επίπεδο του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να προχωρήσουν σε ακόμη πιο εξειδικευμένες τεχνικές μαγειρικής τέχνης υπό την καθοδήγηση των καθηγητών – chef της σχολής LE MONDE. Παράλληλα, θα μάθουν να παρασκευάζουν συνταγές υψηλής γαστρονομικής τέχνης και να τις παρουσιάζουν με άψογο food styling. Τα μαθήματα είναι αποκλειστικά εργαστηριακά. Πραγματοποιούνται σε επαγγελματικό εργαστήριο της σχολής LE MONDE και όλοι οι συμμετέχοντες παρασκευάζουν τις συνταγές από την αρχή ως το τέλος.

Ημέρες και ώρες διεξαγωγής: κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, 16.45 – 21.00 από 19/3 ως και 10/4
Συνολική διάρκεια: 4 εβδομάδες

Για πληροφορίες – εγγραφές: 210 4830500

[ozy-gallery ids=”]

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.