Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Η παγκόσμια βιομηχανία της κρουαζιέρας

14 Ιανουαρίου, 2022 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Με μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα διάλεξη με θέμα “Η Παγκόσμια Βιομηχανία της Κρουαζιέρας” ξεκίνησε η σειρά Hospitality Lectures 2022.

Η κ. Νατάσα Λιβανού, καθηγήτρια του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE παρουσίασε στους σπουδαστές των τμημάτων Hotel Management και Travel Agent τα διαφορετικά είδη της κρουαζιέρας, καθώς και τις προοπτικές εργασίας για όσους ενδιαφέρονται να απασχοληθούν σ΄αυτό τον τομέα.

Η σειρά Hospitality Lectures απευθύνεται κυρίως στα τμήματα Hotel Management και Travel Agent της σχολής και υλοποιείται κάθε ακαδημαϊκό έτος με μεγάλη επιτυχία και τις οποίες έχουν τιμήσει με τη συμμετοχή τους οι σπουδαιότερες προσωπικότητες του τουρισμού.

Η σειρά διαλέξεων  σκοπό έχει να εξοικειώσει τους σπουδαστές των τμημάτων Hotel Management και Travel Agent με τις εξελίξεις και τις τελευταίες τάσεις στον χώρο του τουρισμού όπως αυτές παρουσιάζονται από τους ειδικούς του χώρου.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.