Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Η κουζίνας της Κορέας FOOD PROFESSIONALS 2018-2019

Δεκέμβριος 8, 2018 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Αυθεντικά υλικά και γεύσεις πλημμυρισμένες από τα χρώματα και τα αρώματα της κουζίνας της Κορέας, μας παρουσίασε την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου  η chef της Πρεσβείας της Δημοκρατίας της Κορέας, Kangju An. Japchae, kimbap & hotteok, είναι τα εδέσματα που είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε, σε μία γαστρονομική παρουσίαση που θα μας μείνει αξέχαστη.

 

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.