30/04/2013
Η γιορτή αρχίζει με… πρωινό!. TO ΦΕΣΤΙΒΑΛ γαστρονομίας Mount Athos Area Gourmet 2013 ανοίγει τις πύλες του στις 15 Μαΐου και υποδέχεται το κοινό στον εκπαιδευτικό όμιλο «Le Monde» στην Αθήνα, προσφέροντας ελληνικό πρωινό, φτιαγμένο με βιολογικά προϊόντα από το Αριστοτελικό Βουνό και τον Αθωνα.
Μεταξύ άλλων προϊόντων την τιμητική τους έχουν n ελληνική φέτα Αρναίας, το βιολογικό αγιορείτικο μέλι και το μέλι Αρναίας, οι σπιτικές μαρμελάδες και τα γλυκά του κουταλιού φτιαγμένα με φρούτα από το Στρατονικό Ορος, αλλά και βιολογικά βότανα αnό το Αγιον Ορος.