Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

H τέχνη του Παγωτού | LE MONDE MasterClass 2024

21 Φεβρουαρίου, 2024 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις
Ένα διήμερο masterclass αφιερωμένο στο παγωτό ολοκληρώθηκε με επιτυχία!
Ο pastry chef και καθηγητής ζαχαροπλαστικής της σχολής, Κωνσταντίνος Χολέβας, ξεκινώντας από την ανάλυση των βασικών συστατικών του παγωτού, έως την προσεκτική χρήση της τεχνολογίας και των τεχνικών παρασκευής του, ξεδίπλωσε όλη τη διαδικασία εκείνη που θα μας εξασφαλίσει παγωτό με σωστή δομή, υφή και φυσικά γεύση!
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.