Αθλητικές

Φιλικός αγώνας μπάσκετ Le Monde vs New York College 63-52

14 Απριλίου, 2014 - Αθλητικές

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014 κλειστό γυμναστήριο Μοσχάτου 12:30 μ.μ.
Πολύ δυνατή η ομάδα της σχολής μας, δεν έχασε το προβάδισμα σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και κέρδισε εύκολα με 63-52 την ομάδα μπάσκετ του New York College. Οι σπουδαστές μας συνεργάστηκαν άψογα μέσα στο παρκέ και δημιούργησαν αρκετές εντυπωσιακές φάσεις κοντά στο καλάθι των αντιπάλων.

Από τη στιγμή που μοιράστηκαν οι ρόλοι όλα έγιναν πιο εύκολα, κάποιοι έδωσαν μάχες και κυριάρχησαν στα ριμπάουντ, άλλοι με την τεχνική τους βοήθησαν στην πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και άλλοι με την ευστοχία τους έκαναν τα πράγματα πιο εύκολα. Και οι αντίπαλοι όμως ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι, γιατί ήταν ανοιχτό με ελάχιστα φάουλ και χωρίς αμφισβητούμενες φάσεις. Ευχαριστούμε τους σπουδαστές των δύο σχολών που έλαβαν μέρος σ’ αυτό το παιχνίδι.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.