Νέα, ανακοινώσεις

Ευκαιρίες απασχόλησης στον τομέα της κρουαζιέρας στο εξωτερικό

12 Φεβρουαρίου, 2020 - Νέα, ανακοινώσεις

Διεθνής εταιρία που δραστηριοποιείται στον τομέα της κρουαζιέρας με ποταμόπλοια στην Κεντρική Ευρώπη, εμπιστεύεται τον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE, για τη στελέχωσή της στις ειδικότητες:

– Executive Chef
– Chef de Partie
– Commis de Cuisine
– Chef de Rang

Η συγκεκριμένη εταιρεία απασχολεί ήδη αποφοίτους της σχολής μας και προσφέρει εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας, ελκυστικές απολαβές, δυνατότητες και προοπτικές εξέλιξης. Εκπρόσωποι της εταιρείας θα βρίσκονται στη σχολή μας την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου στις 10:30 π.μ. για να διεξάγουν συνεντεύξεις και να κάνουν δοκιμαστικά στους υποψηφίους.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι απόφοιτοι και οι δευτεροετείς σπουδαστές των ειδικοτήτων Chef και Hotel Management.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Δείτε τις περιγραφές των θέσεων εργασίας εδώ.
Όσοι σκέφτεστε σοβαρά να διεκδικήσετε μια θέση εργασίας στο εξωτερικό στον τομέα της κρουαζιέρας, μπορείτε να στείλετε βιογραφικό στα αγγλικά ως και τις 25 Φεβρουαρίου, με την ένδειξη ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ στο: [email protected].

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.