Νέα, ανακοινώσεις

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΙΕΚ

30 Ιουλίου, 2014 - Νέα, ανακοινώσεις

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΙΕΚ
Ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., αρμόδιος φορέας για τη διεξαγωγή εξετάσεων πιστοποίησης αποφοίτων ΙΕΚ ανακοίνωσε στις 18/7/2014 την έναρξη υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στις πρώτες εξετάσεις πιστοποίησης για το 2014. Βάση νομοθεσίας, οι εξετάσεις πρέπει να διεξάγονται δύο φορές κάθε χρόνο.

Στο site: http://www.eoppep.gr/index.php/el/ αναρτώνται νέες οδηγίες για την υποβολή των αιτήσεων και ανακοινώσεις σχετικά με τις ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων αλλά και παρατάσεις στις ημερομηνίες αυτές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΟΠΠΕΠ στις 29/7 δόθηκε παράταση για την αγορά των  παραβόλων από την τράπεζα μέχρι και την Παρασκευή 8/8 και για την έντυπη υποβολή των δικαιολογητικών της αίτησης μέχρι τη Δευτέρα 11/8 όπως θα προκύπτει από την απόδειξη του ταχυδρομείου ή της ταχυμεταφοράς.

Το Γραφείο Γραμματείας της Σχολής θα παραμείνει ανοικτό για την εξυπηρέτηση των αποφοίτων που χρειάζονται να παραλάβουν δικαιολογητικά που σχετίζονται με τη διαδικασία πιστοποίησης μέχρι και την Παρασκευή 8/8 στις 18:00. Το Γραφείο Γραμματείας της Σχολής δεν θα λειτουργήσει από τη Δευτέρα 11/8 έως και την Παρασκευή 22/8.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.