Ιδιαίτερη θέση στα σεμινάρια της φετινής χρονιάς θα έχουν διακεκριμένοι απόφοιτοι της σχολής LE MONDE οι οποίοι έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον να επιστρέφουν στη σχολή στην οποία έμαθαν τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική τέχνη, με σκοπό να εμπνεύσουν τους νέους σπουδαστές για την επαγγελματική καριέρα τους και να αποκαλύψουν στους επαγγελματίες της μαζικής εστίασης τα μυστικά της επιτυχίας τους.
Το φετινό πρόγραμμα σεμιναρίων food friends και food professionals ξεκινάει δυναμικά με τον απόφοιτό μας, Άκη Πετρετζίκη, ο οποίος διαγράφει μια λαμπρή πορεία στον χώρο της γαστρονομίας.
Το πρώτο σεμινάριο που θα διδάξει ο κ. Πετρετζίκης έχει ως θέμα «Το χοιρινό» και πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου σε 2 ωράρια, 13.00 – 16.00 και 17.00 – 20.00.
Και φυσικά, ακολουθούν σεμινάρια από πολλούς ακόμη αποφοίτους, όπως ο Γιώργος Γογόπουλος, ο Ανδρέας Λαγός, ο Βασίλης Πορής και ο Χάρης Ψιλόπουλος.
Μην χάσετε το φετινό πρόγραμμα σεμιναρίων food friends και food professionals!
Τα σεμινάριασυνεχίζονται μέχρι και τον Μάιο με ακόμη περισσότερα θέματα. Το πλήρες πρόγραμμα θα αναρτηθεί άμεσα στο site της σχολής www.lemonde.edu.gr.
Για κρατήσεις θέσεων: 210 8211700, [email protected]