Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Επίσκεψη στα ξενοδοχεία «KEFALARI SUITES» & ΣΕΜΙΡΑΜΙΣ

1 Απριλίου, 2013 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 05 Απριλίου 2012 εκπαιδευτική επίσκεψη των σπουδαστών της ειδικότητας “Ειδικός Ξενοδοχειακών Υπηρεσιών και Τροφοδοσίας” στα ξενοδοχεία «KEFALARI SUITES» και «ΣΕΜΙΡΑΜΙΣ» στο Κεφαλάρι.

 

SEMIRAMIS3

Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο του μαθήματος “Οργάνωση & Λειτουργία Ξενοδοχείου” και συνοδεύονταν από τον συντονιστή εκπαίδευσης και καθηγητή της ειδικότητας, κ. Σάρλη.

Σχεδιασμένο απ’ τον φημισμένο βιομηχανικό σχεδιαστή Karim Rasheed, το ξενοδοχείο Semiramis αποτελεί μια νέα εναλλακτική λύση για τους σύγχρονους ταξιδιώτες. αφού συνδυάζει με ιδανικό τρόπο την αισθητική, την άνεση και την λειτουργικότητα.

Οι σπουδαστές ξεναγήθηκαν στους χώρους του συγκροτήματος από την Front Office Manager κ.Μαρία Παπαδάκη και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους χώρους ενός ξενοδοχείου μέλους των Design Hotels, τα οποία έχουν παρουσία σ’ όλο τον κόσμο.

Διαθέτοντας έργα απ’ τη εκτεταμένη συλλογή έργων τέχνης του Κου Δάκη Ιωάννου προσελκύει τους λάτρεις της τέχνης, όλων των ηλικιών. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν έργα των Jeff Koons, Sue Webster και Tim Noble στους δημόσιους χώρους του ξενοδοχείου.

Ευχαριστούμε θερμά για τη ξενάγηση και την εγκάρδια φιλοξενία.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.