Νέα, ανακοινώσεις

Εντατικό Πρόγραμμα Ζαχαροπλαστικής για ερασιτέχνες ξεκινάει στη LE MONDE

Φεβρουάριος 29, 2016 - Νέα, ανακοινώσεις

2016_INTENSIVE PASTRY CHEF_IMAGEΘέλετε να μάθετε να παρασκευάζετε γλυκά σαν επαγγελματίες; Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE σας δίνει τη δυνατότητα.

Το  Intensive Pastry Chef Course – Εντατικό Πρόγραμμα Ζαχαροπλαστικής για ερασιτέχνες – αναλαμβάνει να  σας εισάγει στον μαγικό κόσμο της επαγγελματικής ζαχαροπλαστικής, ξεκινώντας από την αρχή!

Τα μαθήματα διαρκούν 6 εβδομάδες και πραγματοποιούνται σε ειδικά διαμορφωμένους εργαστηριακούς χώρους. Οι συμμετέχοντες υλοποιούν βήμα προς βήμα την κάθε συνταγή, υπό την καθοδήγηση των έμπειρων καθηγητών ζαχαροπλαστικής του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE και έρχονται σε επαφή με όλες τις βασικές πρώτες ύλες και τεχνικές.

Έναρξη νέου τμήματος:  Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: 210 8211700, [email protected]

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.