Η σημασία του ανθρώπινου δυναμικού στις επιχειρήσεις και η αποτελεσματικότητα του. Οι προκλήσεις και τα εργαλεία που έχουν στα χέρια τους οι επαγγελματίες του κλάδου.

Η διάλεξη απευθύνεται σε σπουδαστές LE MONDE. Eίσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

 

Instructor:
Ελένη Γάκη
Read his mini bio
X

Η Ελένη Γάκη, Group Performance & Reward Manager στον Όμιλο Printec, είναι υπεύθυνη για τα συστήματα, τις διαδικασίες και τις πολιτικές διοίκησης απόδοσης, αμοιβών & παροχών της εταιρίας στις 15 χώρες του Ομίλου. Έχει πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού σε εταιρίες των κλάδων της Βιομηχανίας, της Πληροφορικής και των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία ως HR Generalist στην Boutari Group το 2007, ενώ από το 2009 εργάστηκε στην Printec ως Group Specialist – Compensation & Benefits. Από το 2012 και για τρία χρόνια έζησε στο Βέλγιο και εργάστηκε στην εταιρία Willis Towers Watson ως Global Research Consultant, όπου και είχε την ευκαιρία να κάνει έρευνα και συμβουλευτική σε διεθνή εργασιακά, ασφαλιστικά και total reward θέματα. Η εμπειρία της εστιάζεται σε International Human Resource Management, Διοίκηση της Απόδοσης, Συστήματα Αμοιβών & Παροχών, HRIS & στην Οργανωτική Ανάπτυξη. Κατέχει Πτυχίο Νομικής από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και MSc in Strategic Human Resource Management από το ALBA Business School. Συμμετέχει σε Διεθνή Συνέδρια στον κλάδο του Reward Management, ενώ ασχολείται ερευνητικά με τη Θετική Ψυχολογία & τα Συστήματα Αξιών. Δραστηριοποιείται στην ΕΕΔΕ από 2016 & τους τελευταίους μήνες συντονίζει το Reward Think-Tank του ΕΙΜΑΔ.

seminar date:
10/12/2019 - 11:30 – 13:05
Cost: Δωρεάν
Newsletter

By subscribing to our newsletter, you agree to receive our latest news. We process your personal data in accordance with LE MONDE's privacy policy. You can unsubscribe at any time by clicking the unsubscribe link in the email.